Publicitat
Publicitat

CAS PISTORIUS

Pistorius acaba el seu testimoni amb un missatge d'amor que va escriure el dia que va matar la seva nòvia

"Crec que avui és un bon dia per dir-te que t'estimo", diu la targeta de felicitació que Pistorius va escriure a la seva nòvia

L'atleta paralímpic sud-africà Oscar Pistorius ha conclòs aquest dimarts el seu testimoni davant el tribunal que el jutja per l'assassinat de la seva nòvia, Reeva Steenkamp, llegint un missatge d'amor escrit per  ell el mateix dia que la va matar a trets, el dia de Sant Valentí del 2013.

"Crec que avui és un bon dia per dir-te que t'estimo", diu la targeta de felicitació que Steenkamp va rebre el 14 de febrer, segons ha llegit l'esportista. L'advocat defensor, Barry Roux, ha donat la targeta a l'esportista, després de fer la seva última pregunta al seu client. Pistorius ha tancat així la seva declaració oral davant la jutge, Thokozile Masipa, al Tribunal Superior de Pretòria.

El contingut de la targeta està sent utilitzat per la defensa per desacreditar la versió de la Fiscalia, que assegura que Pistorius va matar intencionadament Steenkamp després d'una suposada discussió, que diuen haver escoltat diversos testimonis cridats a declarar.

Per la seva banda, l'esportista defensa que va disparar contra la model per accident i presa del pànic, ja que pensava que un intrús s'havia colat al bany de casa seva a Pretòria.

Nel, el fiscal, ha qüestionat que el velocista no cridés quan va trobar la seva nòvia ferida de mort. "Va cridar vostè quan la va veure?", li ha preguntat a l'acusat, que va respondre a la jutgessa que no. "Era la primera vegada que la veia (després de disparar), i no va cridar?", ha continuat el fiscal, dirigint-se a l'esportista.

"No vaig veure cap motiu per cridar", ha respost Pistorius, que s'enfrontaria a una pena de cadena perpètua si finalment és condemnat per "assassinat premeditat", com demana el fiscal.

Històries de superació esportiva

Etiquetes