COPA DE LES CONFEDERACIONS
Esports 16/06/2013

Itàlia ofereix la seva millor versió i derrota els mexicans a Maracanã (2-1)

Pirlo i Balotelli han donat els tres punts als italians en el seu primer partit a la Copa de les Confederacions

Pirlo, marcant de falta a Maracaná

BarcelonaAndrea Pirlo ha jugat el seu millor futbol a l’estadi de Maracaná i la selecció italiana ha derrotat la mexicana per 2-1 en el primer partit dels dos equips a la Copa de les Confederacions. L’equip de Cesare Prandelli s'ha mostrat molt superior als mexicans, malgrat que no ha sentenciat fins els darrers minuts. Després de dues bones ocasions de Balotelli, Pirlo ha fet el primer gol amb un xut de falta fantàstic, però Giovani DosSantos ha forçat un penal clar poc després que el “Chicharito” Hernández no ha fallat. Al descans el resultat era d’empat 1-1.

A la segona part, els italians han seguit dominant tot i que el cansament ha permès als mexicans anar igualant el partit mica en mica. Finalment, Mario Balotelli, que ha jugat sol en atac pels problemes físics d’El-Shaarway, ha marcat el gol del triomf. Itàlia queda empatada amb Brasil amb tres punts, fent un pas endavant per arribar a les semifinals del torneig. La selecció brasilera s’havia estrenat a aquest grup A derrotant els japonesos per 3-0 en el partit inuagural jugat a l’estadi de Brasilia el darrer dissabte