Esports 12/11/2012

Piqué torna a l'onze 2 mesos després de lesionar-se

N. G.
2 min

BARCELONAGerard Piqué va tornar ahir a l'Iberostar Estadi a la titularitat. El central blaugrana, que ja va jugar uns minuts contra el Celtic, va tornar a saltar d'inici a la gespa després de dos mesos sense poder vestir-se de curt per una lesió al turmell. Piqué es va lesionar contra l'Spartak a la Lliga de Campions el 19 de setembre i ahir va tornar a l'onze. "Vaig intentar arribar al clàssic i per això tot es va allargar més, però ara em sento bé i ja estic jugant", va dir després del partit contra el Mallorca Piqué, que va afegir: "Després d'estar tant de temps sense jugar tenia el dubte de saber com em trobaria. La veritat és que m'he trobat molt bé i l'equip ha estat a un bon nivell. Juguem amb un esquema molt ofensiu i és clar que així és més difícil defensar", va assegurar el defensa blaugrana.

El central va disputar els 90 minuts a un bon nivell. Va recuperar quinze pilotes i només en va perdre tres i Tito Vilanova el va destacar. "No ha fet cap errada i ens ha donat alçada al darrere. Hem vist el Gerard Piqué de l'inici de temporada", va dir l'entrenador, que va continuar: "Havia començat molt bé i va ser una llàstima la seva lesió, però ja el tenim de tornada".

Piqué va assegurar que "menys els quinze minuts de la segona part", el Barça havia fet un "molt bon partit". "El gol de Xavi ha estat molt important, però el segon de Leo també ho ha estat. Han sigut els dos moments claus del partit i els gols ens han donat tranquil·litat". Preguntat sobre si l'equip s'havia vist contra les cordes pels dos gols del Mallorca després del pas pels vestidors, el central blaugrana va dir: "El seu segon gol ve d'una jugada desafortunada nostra perquè Busquets toca la pilota a la mà sense voler. El penal no es pot controlar. En l'aspecte defensiu hem estat molt bé i, guanyant com guanyem, segur que anirem rebent menys gols".

Busquets, sancionat

Després de la targeta groga que va veure en el moment del penal al camp del Mallorca, el migcampista de Badia no podrà jugar contra el Saragossa dissabte. La groga que va veure a l'Iberostar Estadi era la cinquena i, per tant, haurà de complir un partit de sanció a la Lliga. No és el primer cop que Busquets és sancionat aquesta temporada, ja que després de ser expulsat al camp del Benfica, no va poder jugar els dos partits contra el Celtic de Glasgow.

stats