Barça
Esports 05/08/2013

Piqué: "Cesc es quedarà a Can Barça perquè és el seu somni"

El defensa reconeix que "l'experiència diu que no és fàcil trobar un central per al Barça" perquè l'equip té "una manera de jugar"

Ara
1 min

BarcelonaGerard Piqué i Andrés Iniesta han atès els mitjans de comunicació aquest dilluns a Bangkok, on l'equip està fent la primera parada de la gira asiàtica. El defensa central ha parlat del mercat de fitxatges, de la possibilitat d'incorporar algun jugador a la seva posició i també de la situació de Cesc Fàbregas.

"Cesc es quedarà a Can Barça perquè és el seu somni", ha dit el defensa. Piqué, amic íntim del futbolista d'Arenys, ha dit que l'ha "vist molt tranquil". "És molt bo. Les seves grans qualitats fan que hi hagi equips interessats per ell", ha afegit.

De la mateixa manera, Iniesta també ha parlat del migcampista: "Amb nosaltres, Cesc ha tingut un rendiment molt alt i estic convençut que el tornarà a tenir aquesta temporada".

Un altre dels temes de la conferència de premsa ha estat la possibilitat que el Barça fitxi un central. En aquest sentit, Piqué ha reconegut que: "Costa trobar perfils per al Barça perquè la nostra manera de jugar és única. L'experiència diu que no és facil trobar un central per al Barça".

D'altra banda, el defensa barceloní també ha dit que el canvi de Tito a Tata "no ha estat radical". "Els entrenaments són el mateix, amb molta presència de pilota. Li agrada parlar individualment amb els jugadors, i això és molt positiu".

stats