COPA DEL REI
Esports 26/01/2012

Pinto fa patir el Camp Nou amb els peus, però en salva de clares

David R. Jover
2 min
Pinto, a la jugada del segon gol del Madrid ahir.

BARCELONA.José Manuel Pinto va tornar a demostrar que és un bon porter suplent, però que té carències pel que fa al joc amb els peus. En va donar de fredes i també de calentes. A l'inici del partit contra el Madrid, el gadità va rifar una pilota que no va acabar en gol per ben poc.

Ara bé, després en va aturar i rebutjar unes quantes que van salvar el Barça en els primers minuts. Cristiano Ronaldo, per exemple, en una acció calcada a la del gol que va fer al Santiago Bernabéu aquest cop va topar amb el del Puerto de Santa María, que va jugar molt bé per baix.

Més tard també va salvar el Barça tocant la pilota, però Higuaín no va estar encertat. Tot i així, cada cop que tocava la pilota amb els peus el xiuxiueig del Camp Nou anava en augment. Pinto, però, no es va posar nerviós en cap moment i, en comptes de mantenir la pilota als peus com va fer en els primers compassos, va començar a fer les passades laterals molt més ràpidament, gairebé a un toc.

Dos gols al segon temps

En el segon temps, Pinto no va tenir gaire feina. Però, tot i així, li van fer dos gols. Al minut 68 Cristiano Ronaldo va rebre una pilota a l'espai i amb només una finta va superar la sortida del porter, que va caure al parany del portuguès i aquest va marcar el primer del Madrid. I en el segon gol no va poder fer res per evitar-lo, perquè Benzema es va plantar a l'àrea i el va afusellar.

Ara Pinto sap que, com a mínim, jugarà dos partits més de Copa del Rei. Un a València, encara no se sap si al Ciutat de València, contra el Llevant, o a Mestalla, contra el València, i l'altre al Camp Nou a la tornada. L'andalús sap que aquesta competició és la seva i tal com va passar el 2009 espera jugar una altra final de Copa i sentir-se més partícip dels títols que aconsegueix tot l'equip. L'èxit global també depèn d'ell: si està encertat tot serà molt més fàcil per als blaugranes.

stats