Esports 21/04/2011

Pepe celebra el gol de Cristiano com Schuster

Tot i la seva celebració fora de lloc, Pepe va ser ahir molt important en el triomf blanc. Va estar impecable en defensa i va tenir arribada a l'atac estavellant un cop de cap al pal a la primera meitat.

Albert Solé
2 min
Pepe parlar a cau d'orella amb Cristiano Ronaldo després que el portuguès li marqués el gol al Barça, i ell el dediqués al públic amb una botifarra.

Barcelona.Un dels protagonistes dels dos clàssics que s'han disputat fins ara és, sense dubte, Pepe. Ahir va decidir passar a la història emulant un gest ja clàssic en els clàssics, i valgui la redundància: fer botifarres a l'afició del Barça. Schuster, amb la samarreta del Barça el 1983, i Giovanni a finals dels 90 en un partit de Lliga, van ser els precursors de les botifarres d'un jugador contra el rival. I ahir Pepe, quan Cristiano va rematar de cap amb potència al fons de la xarxa en la primera part de la pròrroga, mentre els jugadors s'abraçaven al portuguès, ell es va dirigir a l'afició del Barça, que estava darrere la porteria on va marcar el Madrid, i els va dedicar un parell de sonores botifarres.

Més enllà d'aquest gest, Pepe també havia estat la sorpresa de l'onze inicial de Mourinho, tant ahir com el dissabte al Bernabéu. En comptes d'estar situat al central, el defensa va jugar avançat a la defensa, en la posició del mig centre defensiu. L'homònim de Busquets al Reial Madrid. El futbolista brasiler, nacionalitzat portuguès, va ostentar la seva bona condició física i va tenir molta mobilitat en zona defensiva i també en tres quarts de camp.

I és que l'internacional va arribar molt a l'atac gràcies als espais que deixava el Barça al centre del camp, ja que els blaugranes no comptaven amb el fet que Pepe arribés amb tanta facilitat al centre de l'atac. Per si fos poc, el 3 blanc va estavellar una pilota al pal després de rematar una gran centrada en la primera part que hauria pogut canviar el signe del partit.

El que queda clar és que Mourinho ha trobat en Pepe l' stopper necessari per espantar i contrarestar el poder ofensiu del Barça. Dimecres, una altra dosi de rauxa.

stats