Esports 18/11/2018

El Don Benito de Pepe Bernal frena l'Eivissa a Can Misses (0-1)

Un gol de l'eivissenc que aquesta temporada juga en el club extremeny atura l'escalada dels pitiüsos

Juanmi Mas
El Don Benito de Pepe Bernal frena l'Evissa a Can Misses (0-1)

PalmaTriomf del Don Benito per 0-1 contra l'Eivissa, que venia de guanyar el darrer partit, mentre que els visitants havien empatat el seu. Els illencs es varen veure molt minvats per l'expulsió de Núñez passada la primera mitja hora de joc, un fet que varen aprofitar els extremenys per avançar-se en el marcador a l'inici de la segona part, gràcies a un xut creuat de l'eivissenc Pepe Bernal al minut 47 (0-1).

Després ja no va haver-hi més gols i el resultat no va patir cap alteració. Ni tan sols les entrades de Borriello i Armenteros varen servir per aconseguir un empat. Al final, derrota dels pitiüsos, que frenen així la seva ratxa de quatre partits consecutius puntuant (amb tres victòries i un empat).

Després d'aquesta jornada i de sumar tres punts a domicili, el Don Benito ocupa el dissetè lloc amb 12 punts mentre que el conjunt dirigit per Andrés Palop se situa en desena posició amb 17 punts. El pròxim cap de setmana la UE Eivissa visitarà el camp del Cartagena, conjunt que està situat en zona de play-off d'ascens a Segona Divisió.