LLIGA
Esports 12/05/2012

Pep diu que Pinto jugarà la final de Copa

Luana Valls
2 min
Pep diu que Pinto jugarà la final de Copa

El Barça juga aquesta nit (22 h, Canal+ i Gol TV) l'últim partit de Lliga d'aquesta temporada contra el Betis. Es tracta d'un partit en què els blaugranes no s'hi juguen res i que l'equip es pren com un entrenament més de cara al partit del dia 25 contra l'Athletic en què es disputaran la final de la Copa del Rei.

Per a aquest partit, Guardiola ha convocat 19 jugadors, dels quals un quedarà fora. Amb qui segur que no podrà comptar encara és amb Alexis Sánchez, que ahir seguia treballant al marge del grup. Tot i així el tècnic de Santpedor va assegurar que si el xilè no tenia cap recaiguda estaria disponible per a la final de la Copa. Qui sí que jugarà és Gerard Piqué, que després de recuperar-se de la contusió al cap torna avui al terreny de joc.

Sense Pinto

La baixa més destacada del partit és la de José Manuel Pinto, que no jugarà a causa d'un esquinç al turmell dret, ahir no es va exercitar amb la resta dels seus companys. En els últims partits el segon porter del Barça havia ocupat el lloc de Víctor Valdés per preparar bé el partit de final de la Copa però aquesta nit serà Valdés qui substituirà Pinto. Aquest fet ha donat l'oportunitat al porter del Barça B, Oier, d'entrar en la convocatòria del primer equip, com els seus companys: Marc Bartra, Tello i Montoya.

Malgrat aquest petit contratemps, el gadità estarà a punt per al gran partit de final de temporada, segons va declarar ahir Guardiola. L'altra gran absència del partit serà la de Carles Puyol, que avui mateix serà operat del cartílag del genoll dret.

El rival d'aquesta nit, el Betis, posarà les coses difícils al Barça com ha fet els últims anys, en què els blaugranes han tingut certs problemes per derrotar els verd-i-blancs al Villamarín (el conjunt de Guardiola no guanya des de la temporada 2005-06).

El partit d'avui davant el Betis és un partit amb pocs al·licients que no van més enllà de veure si Messi segueix batent rècords anotadors i si Víctor Valdés es reafirma com a màxim mereixedor del Zamora.

stats