DECLARACIONS
Esports 02/02/2012

Pep: "No hi ha res fet i ara hem de guanyar"

David R. Jover
1 min

BARCELONA.Josep Guardiola es va mostrar molt satisfet amb l'empat aconseguit a Mestalla i va destacar: "És el millor partit que hem jugat a València des que sóc entrenador del Barça", va comentar Guardiola, que també va admetre que Pinto hauria d'haver estat expulsat. "M'han dit que eren mans fora de l'àrea. ¿Si hauria condicionat jugar amb deu? Sens dubte", va explicar el tècnic de Santpedor, que es va alegrar perquè el València no va crear gaires ocasions de gol i menys en el segon temps.

Una de les coses que menys va agradar a Guardiola va ser l'estat del terreny de joc. "Hem jugat sobre una gespa molt seca. Però ara jugarem al Camp Nou i a casa sí que mullarem la gespa", va advertir.

La baixa de Xavi Hernández, segons va assegurar Pep Guardiola, va ser per donar-li descans. "Xavi necessita reposar", va dir Guardiola, que prefereix haver de guanyar sí o sí el partit de tornada al Camp Nou que no pas anar amb un gran avantatge i patir tant com va passar amb el Reial Madrid. "Ara l'eliminatòria no està feta i hem de guanyar en la tornada al Camp Nou", va admetre el tècnic barcelonista.

Moix dispara

El vicepresident de l'Àrea Econòmica del Barça, Jordi Moix, no va voler parlar de l'actuació de l'àrbitre, i va dir que "a vegades s'equivoquen i d'altres et donen", però va voler deixar clar que el Barça no fa segons què per pressionar els àrbitres.

"Nosaltres no anem als aparcaments", va deixar caure Moix, que va dir que el Barça "hauria pogut vèncer".

stats