VESTUARIS
Esports 15/04/2012

Pep: "Hem atacat amb tot per obtenir un bon resultat"

M. Molina
1 min

BARCELONAPep Guardiola va mostar-se molt satisfet amb la victòria al Ciutat de València contra el Llevant, tot i que va fer autocrítica respecte al joc desplegat pels blaugranes, sobretot a la primera meitat. "No hem tingut tanta fluïdesa amb la pilota, hem conduït un pèl massa". Tanmateix, va destacar el gir que va fet el partit a la segona meitat, quan tenien el marcador en contra. "Hem intentat atacar amb tot i hem aconseguit el primer gol. I després el penal; però al final hem aconseguit un bon resultat".

Però l'entrenador del Barça no va dubtar a elogiar el joc del Llevant, que va estar a punt d'endur-se els tres punts. "És dels pitjors equips contra qui jugar quan se't posen per davant al marcador. Estan molt ben organitzats defensivament i quan la tenen, treuen per Koné, que l'aguanta tres o quatre segons a l'espera que algun company l'ajudi".

Per acabar, un petit apunt sobre el clàssic del dissabte vinent. "No tinc forces per pensar en el clàssic. Només que si guanyen, ja s'ha acabat".

"Tots els partits són fotuts"

Leo Messi, per la seva banda, va admetre al final de l'enfrontament que ara "tots els partits són molt fotuts". L'argentí també va parlar del seu duel golejador amb Cristiano Ronaldo: "Les coses em van bé, però el que importa és que l'equip aconsegueixi la Lliga. Hem de mantenir-nos en la mateixa línia que en les últimes jornades".

stats