Publicitat
Publicitat

Barça

Pep Guardiola: "No és fàcil jugar al Camp Nou contra el Barça"

L'entrenador del Manchester City ha analitzat la derrota contra el Barça

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha analitzat la derrota contra el Barça. "Sempre és difícil jugar contra el Barça amb onze jugadors. Amb deu encara més. Hem creat oportunitats i hem arribat a la seva àrea, però els golejadors del Barça et castiguen. Donem massa oportunitats als rivals, però encara som al mes d'octubre. Analitzarem el que ha passat avui", ha analitzat.

"Som un equip nou i encara ens estem coneixent. És un procés que necessita temps. Hem jugat amb personalitat i hem creat oportunitats clares", ha explicat el tècnic, que ha dit que Agüero no tenia cap problema físic.

"No sé com es fa això de posar-te al darrera  guanyar. Faig el que sé fer. No és fàcil jugar al Camp Nou contra el Barça", ha opinat. "En futbol sempre es pot donar un salt endavant i trobar coses noves", ha afegit.

"Tinc la percepció que no hem jugat malament, hem estat atrevits i valents. Jugar 10 contra 11 durant 35 minuts no és fàcil. En aquell moment anàvem 1-0... Aleshores el partit s'ha acabat i ells han començat a jugar molt còmodes. El Barça no necessita moltes ocasions per fer gols", ha resumit. "Messi sempre m'ha semblat un jugador molt bo. Des que el vaig conèixer fa aquestes coses", ha dit.

"La confiança en Bravo no ha canviat. És un dels millors porters dels últims deu anys. Ha comès una errada, però no tinc dubtes sobre ell", ha analitzat. "Sóc fidel al meu estil i seguiré jugant fins al final amb el porter, però això ens dóna moltes coses", ha conclòs.

Històries de superació esportiva

Etiquetes