VESTIDORS
Esports 25/03/2012

Pep Guardiola: "Hem sigut exemplars en tot"

Pep Guardiola, entrenador del Barça, va utilitzar la roda de premsa del partit contra el Mallorca per enviar missatges de reforç adreçats als futbolistes i de crítica al Comitè de Competició.

àlex Gozalbo
1 min
Pep Guardiola, entrenador del Barça, adreça la mirada a Carles Puyol.

BARCELONA.Conscient que la Lliga es decidirà als camps de futbol però es condicionarà des de les sales de premsa, Pep Guardiola va aprofitar una pregunta després de la victòria a l'Iberostar Estadi per recordar l'esperit del Barça: "Hem sigut exemplars en tot. Després de guanyar-ho tot, al principi de temporada potser ens vam deixar anar una mica, i els rivals no perdonen".

"El Comitè de Competició no s'ha fet respectar des del principi, i al final tot és sospitós. Segurament Piqué mereixia alguna sanció per dir que l'havien expulsat premeditadament, però llavors calia una sanció molt important a algú que deia que els havien robat", va assegurar l'entrenador blaugrana.

Segons Pep Guardiola, "un altre cop l'esforç, el fet de no retreure res, de només jugar, ens ha donat la victòria". "Els equips de Caparrós són sempre molt bons. Tots els seus equips són sempre reconeixibles. El seu esperit sempre es transmet als seus jugadors, i en molt poc temps. Tenen una defensa molt experimentada. El camp tampoc estava bé al principi".

El tècnic del Barça va elogiar el paper dels seus jugadors i com es van saber adaptar tàcticament durant el partit. "Som molt afortunats de tenir jugadors comodí. Tots entenen que el que es fa, el que se'ls demana, és per al bé de l'equip", va sentenciar un Guardiola que ja se centra en el partit d'anada dels quarts de final contra el Milan de dimecres que ve: "Hem assolit una victòria molt i molt important que ens permetrà preparar millor el partit de Champions".

stats