BÀSQUET
Esports 14/10/2020

La Penya, intractable a Europa (72-91)

El Club Joventut Badalona continua amb el seu idil·li en competició europea i derrota el Bahcesehir turc

A.n.

BarcelonaEl Club Joventut Badalona continua amb el seu idil·li en competició europea i ahir va derrotar el Bahcesehir turc (72-91) en la tercera victòria en tres jornades a l’Eurocup. Davant d’un equip jove i debutant en la competició, la Penya va ser molt superior des del primer minut. El parcial de 16 a 28 del primer quart no va deixar cap lloc a dubte i va dibuixar quina seria la tònica d’un partit en què Ante Tomic -31 de valoració amb 21 punts, 8 rebots i 3 assistències- va ser el jugador més destacat del conjunt verd-i-negre. L’excapità blaugrana i Pau Ribas, que també ha canviat el Barça per la Penya, van demostrar la seva veterania.

L’equip de Carles Duran només va deixar somiar al Bahcesehir en puntuals però diverses fases del joc, en què els turcs van arribar a situar-se a només 10 punts abans del descans. Al tercer quart, amb un parcial de 17 a 25 al final del període, els catalans van acabar de rematar el partit i deixar-lo vist per a sentència.

El Barça rep el Panathinaikòs

El Barça rep avui (21 h, DAZN) el Panathinaikòs en la quarta jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que tenen la baixa de Nikola Mirotic per coronavirus, s’enfrontaran a un rival que ha guanyat un dels dos partits que ha disputat fins ara a Europa: va vèncer el Khimki (76-78) i va caure a casa contra l’Olympiacos (71-78).