Esports 17/03/2018

La Penya cau a l'últim segon en un partit amb final polèmic (62-63)

És la dotzena derrota consecutiva dels verd-i-negres

La Penya cau en el darrer segon amb un final polèmica (62-63)

BadalonaLa Penya ja porta dotze derrotes consecutives i de mica en mica s’acosta al seu primer descens. L’equip badaloní, cuer, va caure donant guerra contra l’Obradoiro (62-63) en un partit amb un final molt polèmic. L’equip verd-i-negre, que va anar perdent tota l’estona, va aixecar el partit fins a empatar quan faltaven 20 segons, però a l’última jugada es va xiular una falta a Jerome Jordan quan feia la cistella del triomf. La jugada va acabar amb dos tirs lliures per a Nacho Llobet, que en va anotar un. Triomf visitant el dia en què Sergi Vidal arribava als 600 partits a la Lliga Endesa.

No va ser un bon partit de la Penya, especialment els dos primers quarts, amb tot just 26 punts. Al tercer quart, dos triples de Kulvietis van animar l’equip local, liderat pels 11 punts de Laprovittola. El base argentí, però, va fallar en els últims tres atacs del partit, claus, tot i que la millora en defensa, amb set rebots del jove suec Birgander, van mantenir viu l’equip badaloní fins a l’última jugada, en què Laprovittola no va anotar però Jordan, buscant el rebot, va fer la polèmica falta que va decidir el duel, cosa que acosta els gallecs al play-off i els catalans al descens.

El Barça visita Burgos

El Barça Lassa, per la seva banda, visita per primer cop a la història el Coliseum Burgos, on s’enfrontarà al San Pablo Burgos (18.30 h) a la recerca d’un nou triomf que li permeti mantenir la segona plaça de la fase regular. Des de l’arribada de Svetislav Pesic a la banqueta blaugrana, el Barça ha guanyat tots els partits a l’ACB, amb millores especialment en defensa. El Barça, el segon millor atac de la Lliga, i el San Pablo només s’han vist les cares en una ocasió. Va ser a la tercera jornada, al Palau (111-81).