Esports 02/08/2013

Pau Gasol visita un parc de bombers i participa en un calendari solidari

El jugador de bàsquet ha visitat les dependències del parc de bombers de l'Hospitalet de Llobregat

Efe
1 min
Pau Gasol, amb els bombers del parc de L'Hospitalet de Llobregat / GENERALITAT DE CATALUNYA

L'Hospitalet de LlobregatEl jugador de bàsquet català Pau Gasol ha visitat aquest divendres un parc de bombers de l'Hospitalet de Llobregat, on ha recorregut les instal·lacions i ha participat, juntament amb diversos nens i bombers, en una sessió de fotos per al pròxim calendari solidari 'Bombers amb causa'.

Gasol ha visitat les dependències del parc de l'Hospitalet per conèixer de primera mà les diverses tasques que han fet els Bombers de la Generalitat i ha destacat la importància del seu treball, especialment en l'àmbit dels incendis forestals.

El jugador de bàsquet de Sant Boi de Llobregat ha volgut conèixer, de primera mà, la feina dels bombers, dels quals ha elogiat el seu compromís en la lluita contra els incendis forestals. Gasol ha conversat amb els bombers de guàrdia, que li han mostrat les dependències del parc i els materials i vehicles amb què compten, a més de detallar-li quines són les tasques que duen a terme diàriament.

També, atesa l'època estival i el gran risc d'incendi forestal d'aquests dies, els bombers han explicat a Gasol les característiques del dispositiu de reforç per al període de campanya forestal i quines són les estratègies bàsiques que segueixen per lluitar contra els focs forestals.

Durant la seva visita, Pau Gasol ha participat en la tercera edició del calendari solidari 'Bombers amb causa', els beneficis del qual es destinaran a finançar tasques d'investigació a través de l'Obra Social Sant Joan de Déu.

stats