Apunts blaugranes
Esports 02/09/2011

Partits de seleccions

Marcel Sanromà
1 min
Partits de seleccions

Espanya - Xile

La selecció espanyola juga aquest vespre (20.45 h) contra Xile en un amistós a St. Gallen (Suïssa), amb nou blaugranes concentrats. Són Valdés, Montoya (del filial), Busquets, Xavi, Cesc, Iniesta, Thiago, Villa i Pedro. A més, per la banda dels sud-americans, a les ordres de Claudio Borghi hi haurà Alexis Sánchez. Per tant, deu dels quinze jugadors del Barça concentrats aquests dies amb les seves seleccions es reuniran en un sol partit. La selecció espanyola jugarà també dimarts dia 6 contra Liechtenstein un partit de classificació per a l'Eurocopa de l'any vinent, a Logronyo (22.00 h).

Partits de classificació

Mentrestant, Abidal participarà amb la selecció francesa en el partit que els bleus juguen aquest vespre (21.00 h) a Tirana contra Albània, en un partit també oficial. Els francesos jugaran un altre partit classificatori el dia 6 a Romania (20.30 h). També la selecció de Mali de Seydou Keita es jugarà la classificació per a la Copa d'Àfrica del gener, però serà demà, contra Cap Verd (21.00 h, hora catalana).

Amistosos

Messi, Mascherano i Dani Alves participaran només en un partit amistós. L'Argentina jugarà avui contra Veneçuela a Calcuta (15.30 h) i també el dia 6 contra Nigèria a Dhaka, la capital de Bangla Desh (12.00 h). El Brasil ho farà el dilluns dia 5 contra Ghana a Londres (20.45 h). I també la selecció xilena d'Alexis jugarà un amistós, contra Mèxic, diumenge a Cornellà-El Prat (22.00 h).

stats