Esports 05/01/2019

El Palma Futsal torna a somriure en terres gallegues

Els mallorquins s'imposen per 1-4 a l'O'Parrulo i tallen la ratxa negativa de quatre partits sense guanyar

Juanmi Mas
El Palma Futsal guanya 1-4 a Ferrol

PalmaEl Palma Futsal es va retrobar amb la victòria aquest divendres amb un triomf a la pista de l'O'Parrulo Ferrol. Els d'Antonio Vadillo varen aconseguir els tres punts gràcies al doblet de Mati Rosa i als gols de Juanjo Catela i Paradynski, que permeten a l'equip balear deixar enrere la mala dinàmica de quatre partits consecutius sense sumar la victòria. Per part seva, els gallecs sumen la tercera derrota consecutiva a la Lliga regular.

Els mallorquins varen sortir al pavelló d'A Malata exercint una pressió en tota la pista sobre els gallecs. Joao Batista va tenir la primera ocasió clara del partit amb un xut des de la frontal de l'àrea que va atrapar el porter Chemi sense problemes. Més tard va ser Juanjo Catela qui ho va intentar, però el seu xut a la sortida d'un servei de córner no va trobar porteria. Després va respondre Adri per part dels gallecs en el minut 6, amb un xut que es va estavellar en el pal.

El Palma Futsal torna a somriure a terres gallegues

Catela va avançar els visitants en el marcador en el minut 7 després de finalitzar una bona combinació entre Taffy i Mati Rosa amb un llançament per baix per posar el 0-1. El porter Carlos Barrón va aparèixer més tard amb diverses intervencions de mèrit que suposava la seva tornada a la titularitat i Paradynski va posar el 0-2 en el marcador en el minut 10, aprofitant el rebot en un xut de Joao.

Quatre minuts després, Mati Rosa va ampliar les diferències amb el 0-3 per als balears després d'aprofitar un altre rebot en un llançament que ell mateix havia realitzat.

A la segona part, Diego Ríos va situar Chemi com a porter jugador, però va ser Mati Rosa qui va fer el 0-4 per als visitants a cinc minuts del final de la primera part.

A vuit minuts per a la conclusió, Diego

Amb aquest triomf el Palma Futsal suma 32 punts i divendres que ve rebrà el Santa Coloma a Son Moix, en el partit que es disputarà a partir de les 20.30 hores.