El Palma Futsal no pot passar de l'empat a la pista del Jaén (1-1)

La falta d'encert en els metres finals va privar els homes d'Antonio Vadillo d'aconseguir un nou triomf

Toni Crespí
El Palma Futsal empata a la pista del Jaén

PalmaTot i no aconseguir la victòria, el Palma Futsal es manté al capdavant de la classificació després d'empatar (1-1) i sumar un punt davant el Jaén, uns dels equips més complicats de la categoria.

Els d'Antonio Vadillo es varen avançar en el minut 5 de partit amb un gol de Diego Quintela. Però els palmesans es varen veure penalitzats per les excessives faltes assenyalades pels col·legiats, que els varen costar un doble penal que va marcar l'empat quan faltaven pocs minuts per acabar la primera meitat.

En el segon temps, els d'Antonio Vadillo varen disposar de nombroses ocasions de gol, però la falta d'encert en els metres finals, sobretot en els dos minuts amb superioritat en pista per l'expulsió d'un jugador rival, va privar els palmesans d'assolir un nou triomf.

D'aquesta manera, el punt aconseguit pel Palma Futsal fa que hi hagi un triple empat a la part més alta de la classificació, amb el Barça Lassa, El Pozo Múrcia i els palmesans al capdavant.

Així, el Palma Futsal abandona el lideratge en solitari quan falten dues jornades per al final de la primera volta i el pròxim divendres rebrà El Pozo Múrcia a Son Moix (21 h).