Esports 22/08/2018

El Palma Futsal guanya un equip de la seva lliga

Els mallorquins s'imposen a l'equip de Santa Coloma (1-2) gràcies a un gol de Catela en el darrer minut

Juanmi Mas
El  Palma Futsal va jugar en el pavelló de Santa Coloma

PalmaEl Palma Futsal aconsegueix la primera victòria de la pretemporada després de

superar l'Indústries Santa Coloma per 1-2 gràcies a un penal transformat per

Catela 40 segons abans del final. L'entrenador, Antonio Vadillo, no va poder comptar amb els brasilers Bruno Taffy i Paradynski per molèsties físiques.

La primera part del partit no va tenir un clar dominador del joc. Els porters i els pals varen

ser els grans protagonistes dels primers 20 minuts. Diego Quintela va estar a punt d'avançar els mallorquins però el gallec va topar amb la fusta. En el minut dos de la segona part, l'Indústries Santa Coloma va foradar la porteria del Palma Futsal (1-0) després que l'exjugador del Palma Maico aprofitàs una situació de dos contra un per batre Carlos Barrón. El partit continuà igual, però en aquest cas foren els mallorquins els qui aconseguiren batre els catalans amb un gol de Mario en pròpia porta que tornà a igualar les forces (1-1).

Tomaz va poder signar la remuntada illenca però el tanca brasiler va topar amb el pal. Passaven els minuts però cap dels dos equips aconseguia desfer l'empat fins que, 40 segons abans del final, arribà l'acció decisiva del partit. Vadillo alineà porter i jugador i, amb atac de cinc, els catalans feren un penal que Catela es va encarregar de definir per aconseguir la primera victòria de la pretemporada per al Palma Futsal (1-2), després de la seva estrena amb derrota en el Ciutat de Palma contra el poderós Sporting de Portugal, subcampió d'Europa.