El Palma Futsal guanya el Torneig Burela

Els mallorquins golegen al Peces Rubén Burela en la final (2-8)

Toni Crespí
El Palma Futsal es proclama campió del Torneig Burela.

PalmaEl Palma Futsal s'ha imposat al Peces Rubén Burela en la final del Torneig Burela per dos gols a vuit i continua oferint una gran imatge. Els homes d'Antonio Vadillo allarguen la bona dinàmica a la recta final de la fase de preparació amb sis victòries en set partits.

La final va començar amb els amfitrions esperonats. L'equip local va aconseguir avançar-se en el marcador, però ràpidament els mallorquins donaven la volta al partit amb dos gols consecutius. Als dos gols anotats per Catela s'hi varen sumar el d'Eloy Rojas, amb una gran volea (1-3), i el del brasiler Bruno Taffy (1-4).

El Peces Burela va tenir una petita reacció i va reduir la diferència anotant el seu segon gol del partit, però en els últims minuts de la primera meitat l'equip balear aconseguí ampliar una mica més el seu avantatge. Diego Nunes convertia una falta directa i anotà el 2-5, marcador amb el qual s'arribava al temps de descans.

La segona meitat va transcórrer com la primera, amb més gols dels mallorquins. Poc després de complir-se el minut de joc Mati Rosa fou l'encarregat de fer el sisè gol. Bruno Taffy, en l'equador del segon temps, anotava el segon gol del seu compte particular i el marcador del partit quedava 2-7. Ja en els darrers minuts, el mallorquí Joaki feia el seu primer gol amb el primer equip i tancava la golejada del Palma Futsal (2-8).

Els palmesans estan fent una pretemporada pràcticament perfecta. A dues setmanes de l'inici de lliga, els d'Antonio Vadillo només han encaixat una derrota, davant el subcampió d'Europa, l'Sporting de Portugal, i han acumulat sis victòries. La pretemporada conclourà divendres que ve amb el partit amistós davant un dels grans del futbol sala espanyol com és El Pozo Múrcia.