FUTBOL SALA
Esports 20/11/2016

El Palma Futsal goleja el seu màxim rival

El conjunt mallorquí va superar amb claredat el Movistar Inter per cinc gols a zero

PalmaEl conjunt mallorquí va superar amb claredat el Movistar Inter per cinc gols a zero amb una afició entregada que va omplir, una vegada més, el palau municipal de Son Moix amb gairebé 4.000 aficionats.

Amb aquest triomf, l’equip balear continua al capdavant de la taula i acabarà la jornada com a únic equip invicte de la competició, després de les set primeres jornades i d’haver rebut equips com El Pozo i el mateix Inter.

Els homes de Juanito van posar fil a l’agulla per anotar dos gols en dos minuts màgics. Primer va ser Chicho, que va culminar una acció col·lectiva molt bona i ràpida per batre Jesús Herrero i anotar el primer gol en el compte del Palma Futsal (1-0). I tot seguit fou Carlitos qui superà el porter del Movistar Inter, després d’una recuperació en la zona d’atac (2-0). Tres gols més de Bruno Taffy, en pròpia porta (3-0), Vadillo (4-0) i Tomaz (5-0) concediren una victòria contundent al Palma Futsal.

El partit acabà, així, cinc a zero, resultat que torna l’equip a la primera posició i fa que mantingui la condició de líder invicte. El Futsal visita divendres el Peníscola, amb la intenció d’allargar el seu històric moment de forma.

En el prolegomen del partit, el president del Futsal, Miquel Jaume, lliurà a l’exjugador del conjunt mallorquí i actual jugador de Movistar Inter Bruno Taffy un quadre amb una foto del jugador brasiler amb la camiseta del Palma Futsal, que defensà les darreres quatre temporades a l’illa.