El Palma Futsal es juga aquest divendres el lideratge de la lliga contra el Valdepeñas

Son Moix viurà un espectacle esportiu i plè d'emotivitat pels actes que és duren a terme a favor dels afectats a la comarca del Llevant i el Dia Internacional contra el càncer de mama

El conjunt balear vol oblidar la derrota de Navarra (4-0 contra l'Osasuna Magna) i recuperar la dinàmica de les quatre primeres jornades. Rep al Vinya Albali Valdepeñas (20.30 hores) que s'estrena en la màxima categoria. Tomaz és baixa per lesió i Vadillo farà l'últim descart abans del partit. Serà un espectacle plè de solidaritat perque es recordarà a les víctimes de la Comarca del Llevant i també és una jornada que coincidiex amb el Dia internacional contra el càncer de mama. 

En primer lloc, el club recaptarà doblers per als afectats. Dipositarà una urna perquè tots aquells socis i aficionats que vulguin hi puguin col·laborar. El Palma Futsal ha decidit que el club posarà el primer euro solidari de cada soci. Com que té 3.000 socis enguany, és difícil que la taquilla pugui assolir una xifra considerable; es posen poques entrades a la venda ja que la majoria de cadires de Son Moix estan ocupades pels socis. Així, l'entitat donarà tants euros com socis té enguany i després cada soci podrà aportar el que pugui o vulgui. A més, el club ha convidat tots els directius, entrenadors i jugadors del Sant Llorenç des Cardassar i els representants del municipi al partit. 

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF