El Palma Futsal rep 50.000 euros del Govern balear amb un retorn mediàtic valorat en 10 milions

La consellera d'Esports, Fanny Tur, explica que "els pressupostos públics no poden estar a l'altura de la imatge del club, però consideram que es tracta d'una partida important"

El Govern balear i  el Palma   Futsal  han presentat aquest dimecres la renovació de l'acord de patrocini, que aquesta temporada està valorat en 50.000 euros. Ho han donat a  conèixer  la consellera d'Esports,  Fanny  Tur; el director general d'Esports, Carles Gonyalons, i el president del club a la sala de premsa del Palau Municipal de Son Moix.

El club que dirigeix Miquel Jaume ha volgut convocar aquesta roda de premsa per donar continuïtat a la presentació dels patrocinis del club. En aquest cas "es tracta del més important de tots", ha dit el president, "perquè  és  el suport del Govern balear i perquè suposa una ajuda importantíssima per poder competir, tot i que sempre demanam més" ha explicat.

El Palma   Futsal  és una entitat mediàtica. Més enllà de la seva capacitat i el seu creixement a escala social a l'illa, la seva transcendència va més enllà d'aquest escenari. La repercussió de la Primera Divisió espanyola dins i fora de les nostres fronteres queda reflectida en un estudi encarregat per la Lliga Nacional de Futbol Sala ( LNFS ), que deixa en molt bon lloc e l Palma   Futsal  a l'hora de desgranar els nombres que destil·la l'informe. Aprofitant aquestes dades, el president ha volgut recordar a  Fanny  Tur que el club té un retorn mediàtic valorat en gairebé 10 milions d'euros", mentre que la consellera ha explicat que "els pressupostos públics no poden estar  a l'altura  d'aquest retorn mediàtic".

El director general d'Esports, Carles Gonyalons, ha recordat que també "es fan uns estudis del retorn mediàtic des de la Fundació per l'Esport Balear i aquest és el que val a l'hora de decidir les quantitats econòmiques que han de rebre els clubs segons l'impacte mediàtic que  tinguin El Palma   Futsal  surt guanyant en el 2018 i rep la quantitat de 50.000 euros, "que és la més alta" explica Gonyalons.

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF