FUTBOL SALA
Esports 16/09/2017

El Palma Futsal es deixa remuntar tres gols a casa

Mal debut per al nou entrenador,  Antonio Vadillo.

PalmaEl Palma Futsal va començar la temporada 2017/18 amb un empat contra el Jaén Paraíso Interior, després de posar-se tres a zero en el marcador, i va sumar un punt que va deixar insatisfeta la plantilla (3-3). No va ser, per tant, el debut somniat per Antonio Vadillo com a entrenador del conjunt mallorquí, que va deixar escapar dos punts de Son Moix en la jornada inaugural.

Dos penals van castigar en excés els illencs, que van poder recuperar l’avantatge en el darrer minut però es varen haver de conformar amb les taules.

Durant la primera part del partit no hi va haver un dominador clar, tot i que els de Jaén van arrencar el partit molt a prop de la porteria que defenia Carlos Barrón. Els palmesans van anar agafant, a poc a poc, el ritme del partit i van començar a arribar amb perill a la porteria visitant.

Quan faltaven cinc minuts per al descans, Maico va rebre d’esquena a la porteria i, a la mitja volta, va aconseguir batre Dídaz amb un tir creuat molt ajustat.

Dos minuts fatídics

El descans li va anar bé a l’equip local i, en només dos minuts, Tomaz i David Pazos posaren un tres a zero en el marcador que semblava insalvable.

Els mallorquins, però, es van carregar de faltes molt aviat, en només set minuts n’havien comès cinc. La darrera, a més, va ser penal.

El Palma Futsal va recuperar el control del partit, però quan faltaven set minuts per acabar, els de Jaén van posar el 3-2 al marcador. Minuts després, Tomaz féu penal i va veure la segona targeta groga. Chino va empatar el partit quan faltaven cinc minuts. Son Moix es va bolcar en els seus jugadors i aquests ho van intentar fins al final. No hi va haver sort.