El Palma Futsal es comporta com un equip gran

Els balears es varen imposar a l’Aspil Vidal Ribera Navarra per 5-0

J. M.
El Palma Futsal es comporta  Com un  Equip gran

PalmaEl Palma Futsal manté la seva solidesa a casa amb un ple de triomfs a Son Moix, quatre de quatre, que li permet mantenir-se al capdavant de la classificació de la Primera Divisió. Els balears es varen imposar a l’Aspil Vidal Ribera Navarra per 5-0 en un nou horabaixa de festa a Palma i amplia diferències amb el Barça, que ahir només va empatar.

Mati Rosa es va apropiar d’un rebuig en un xut seu per obrir la llauna a porta buida (1-0). Era l’inici dels tres minuts de glòria dels homes d’Antonio Vadillo, perquè aquest va ser el temps que tardaren a anotar el segon. Lolo va treure un servei de cantonada en el qual va trobar Diego Quintela, que al primer toc va ampliar l’avantatge local (2-0).

El tècnic de l’Aspil Vidal, José Lucas Mena Pato, va reaccionar demanant un temps mort per cercar la resposta que volia dels seus. I així va ser, perquè Lucas va enviar la pilota al pal i els navarresos posaren a prova Nico Sarmiento en diverses ocasions, però l’argentí es va mostrar sòlid davall els pals per mantenir la seva porteria a zero.

El Ribera va perdonar i el Palma va castigar en el darrer minut de joc de la primera meitat. Joao va aprofitar una altra gran passada de Lolo en un servei de banda per anotar amb un llançament subtil per posar el 3-0 amb el qual es va arribar al temps de descans.

Obtenir ‘petroli’ al contracop

A la segona meitat els navarresos varen entrar a la pista amb ganes d’equilibrar la balança i sorprendre, però el Palma -que ja es comporta com un equip gran- va obtenir petroli al contracop. Bruno Taffy recuperà la pilota en pista d’atac per plantar-se tot sol davant Gus, definir a la perfecció i sentenciar (4-0).

A les acaballes i amb porter jugador, els homes de Pato cercaven una remuntada històrica, però només es varen trobar amb el gol de Joselito (5-0), que va arrodonir un gran horabaixa de gols i deixa el Palma Futsal més líder.