El Palma Futsal s'apunta a la Copa del Rei amb el record de Sevilla 2016

Els mallorquins juguen aquest dimecres el partit de vuitens de final contra el Santa Coloma

El Palma   Futsal  es proposa allargar la  seva  participació a la Copa del Rei i cercarà aquest dimecres a partir de les 19 h la classificació per a quarts de final del torneig. Aquesta és, per tant, la penúltima eliminatòria abans de poder arribar a la final a quatre que es realitzarà enguany en aquesta competició. Però abans haurà de superar en els vuitens de final el  Santa Coloma al  Pavelló Nou. Els dos equips ja es coneixen aquesta  temporada, ja que  serà la tercera vegada que es  vegin  les cares en aquest mateix escenari. En ambdós casos el triomf va ser per als balears, que es varen imposar als catalans durant la pretemporada per un ajustat 2-1. Molt més plàcid va ser el partit de lliga corresponent a la tercera jornada, en el qual els  d'Antonio   Vadillo  varen guanyar per un contundent 0-6. 

El tècnic  del Palma Futsal no podrà comptar amb el porter  Carlos  Barrón, que es desplaçarà amb l'equip a terres catalanes, encara que no podrà jugar. Serà l'única baixa obligada de  Vadillo per a aquest important partit, ja que el conjunt mallorquí s'ha proposat fer un bon paper en una competició de bon record per a l'entitat de Ciutat. El 2016 va ser capaç d'arribar a la final que va disputar a Sevilla contra El Pozo  Múrcia.

Sense obsessió però amb il·lusió, el Palma  Futsal pretén fer passos cap endavant en un torneig que ha canviat el seu model de competició i que estrenarà final a quatre entre els equips que accedeixin a les semifinals. 

EDICIÓ PAPER 13/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF