Esports 17/06/2013

El Palma Air Europa renuncia a la LEB Or

El motiu és la manca d'una estructura organitzativa forta que permeti afrontar amb garanties la professionalització.

Miquel Ramis
1 min

PalmaEl president del Badia Sant Agustí Palma Air Europa, Guillem Boscana, acompanyat de la seva junta directiva, del president de la Federació illenca, Jaume Estarellas, i del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, ha anunciat aquest matí la renúncia del club a la LEB Or.

El motiu principal d'aquesta renúncia de l'ascens aconseguit a la pista ha estat la manca d'una estructura organitzativa que permeti afrontar el bot a la professionalització que suposa militar a la segona categoria del bàsquet estatal.

"No hi hem renunciat per l'aspecte econòmic, sinó perquè no estam preparats organitzativament per afrontar aquest bot. No volem posar en perill el club", ha apuntat Boscana. Xavi Sastre es farà càrrec de la direcció esportiva per intentar posar els fonaments que permetin "poder pegar el bot".

La manca d'una instal·lació apropiada on poder jugar davant la impossibilitat de poder fer-ho a Son Moix i estar obligats a disputar els partits al Palma Arena només ha estat "la gota que ha fet vessar el tassó". D'altra banda, Boscana també ha confirmat que l'equip femení, l'Institut de Fertilitat, sí que sortirà a la Lliga Femenina 2.

stats