LEB PLATA
Esports 22/12/2013

El Palma Air Europa perd davant el Fuenlabrada i diu adéu a la Copa

M.r.

Palma.El Palma Air Europa va veure com el líder de la LEB Plata, el Fuenlabrada, s'emportava la victòria del Toni Servera gràcies a un magnífic darrer quart en què capgirà un marcador que durant tot el partit havia dominat el quadre dirigit per Maties Cerdà (89-101). D'aquesta manera, els mallorquins veuen com s'esvaeixen les seves opcions de classificar-se per disputar la Copa. Havien de guanyar els dos partits que restaven per acabar la primera volta i aquesta derrota els impedeix mantenir la il·lusió.

Els 34 punts que els madrilenys anotaren en el darrer període del partit són una mostra de la qualitat d'un equip que té garantida la presència a la Copa.

Els de Maties Cerdà havien dominat tot el matx fent un gran sacrifici físic, però en el darrer quart s'apagaren els llums. No trobaven la manera d'aturar un rival que els va passar per damunt amb un parcial de 20-34. Jorge Sanz va ser el director ofensiu dels madrilenys i amb 29 punts es va convertir en el màxim anotador del duel.

D'aquesta manera, el Palma acomiada el 2013 amb la cinquena derrota de la temporada, que els deixa a la quarta posició amb el mateix balanç que el Càceres, l'Amics Castelló i el Grupo Eulen d'Àvila.