BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 13/06/2013

El Palau Blaugrana es prepara per rebre el Madrid

àlex Gozalbo
1 min

Barcelona.La final de la Lliga Endesa, que està empatada a una victòria, es trasllada a Barcelona. Animat per l'heroica remuntada de 14 punts que va aconseguir dimarts, el Barça Regal rebrà demà (22 hores, TV3 i La 1) el Reial Madrid al Palau Blaugrana, on l'equip que entrena Xavi Pascual no perd des del 14 d'abril. El rival blanc ha caigut derrotat en vuit de les seves últimes nou visites al vetust pavelló.

El Barça, que ahir es va exercitar a porta tancada a la Ciutat Esportiva, va fer una crida als aficionats perquè acudeixin amb una bufanda blaugrana a animar el vigent campió de la Lliga Endesa, que busca el seu tercer títol consecutiu. A l'espera que alguns abonats alliberin els seus seients, les úniques localitats que queden a la venda són les que tenen visibilitat reduïda.

Després de fer nit a Madrid, Erazem Lorbek va tornar ahir a Barcelona. L'aler pivot va tenir dimarts passat un traumatisme cranioencefàlic que li va ocasionar una commoció cerebral. L'eslovè va ser ingressat en un hospital de Madrid, on se li va practicar un TAC cranial. Els resultats van descartar una lesió greu, el jugador va rebre l'alta i Xavi Pascual confia a poder-lo fer jugar demà. "Erazem Lorbek va patir un cop fort al cap. Va intentar fer la roda d'escalfament prèvia al tercer quart, però tenia una pèrdua de visió i vam haver-lo de portar a l'hospital", explica Xavi Pascual. L'aler pivot eslovè només va poder jugar 12.48 minuts contra el Reial Madrid.

L'ACB va anunciar ahir que el quart partit de la final de la Lliga Endesa es jugarà aquest diumenge a les 19 hores.

stats