Publicitat
Publicitat

El líder del PSPV, Ximo Puig, proposa que la final de la Copa del Rei es jugui sempre a València

Puig anuncia que el seu partit presentarà iniciatives a l'Ajuntament i al Parlament valencià perquè ho sol·liciten a la Federació Espanyola de Futbol

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha plantejat que la final de la Copa del Rei es jugui sempre a València, ja que considera que és un escenari "idoni" i que aquest esdeveniment pot donar "una bona imatge" de la ciutat i del país que ajudi a "superar la mala reputació que ens ha generat la corrupció del Partit Popular".

Puig, en una entrevista concedida a Europa Press, ha assenyalat que "les polítiques d'esdeveniments han d'estar clarament correlacionades amb els resultats i l'avaluació econòmica". Així mateix, com a partidari de la "descentralització real de l'Estat", creu que "no té cap sentit" que la Copa del Rei es jugui sempre a Madrid.

En aquest sentit, ha avançat que el PSPV presentarà iniciatives tant a les Corts Valencianes com a l'Ajuntament de València per reclamar que la Copa del Rei es jugui sempre a València, com ha passat tres vegades en els últims sis anys.

El líder dels socialistes valencians considera que "es donen moltes circumstàncies" perquè aquesta final futbolística es disputi sempre a València. Sobre aquest tema, ha plantejat que la Generalitat Valenciana hauria de proposar-ho a la Federació Espanyola de Futbol.

Ha indicat que aquesta iniciativa seria "una manera de visualitzar que Espanya té diferents capitalitats, a més de la capital oficial". A més, ha assenyalat que València és "un espai idoni" perquè "és agradable per als ciutadans que ens visiten". També pot donar "una bona imatge de la ciutat i de la Comunitat en un moment en el qual necessitem superar la mala reputació que ens ha generat la corrupció del Partit Popular i tot el que hi va associat", ha afegit.

De la mateixa manera, s'ha referit a l'impacte econòmic que suposa, així com a la "projecció turística". En aquesta línia, proposa que, de forma paral·lela a la final de la Copa del Rei, es dugui a terme una campanya d'imatge promocional de la ciutat i el país.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF