Barça
Esports 13/08/2013

El PSG vol fitxar Alves, segons 'L'Équipe'

El diari esportiu francès destaca que els dirigents del PSG estan pensant en el lateral brasiler per reforçar la defensa, tot i que saben que serà difícil fitxar-lo

Ara / Efe
1 min
Dani Alves.

BarcelonaEl París Saint-Germain (PSG) vol reforçar la defensa, i Dani Alves és un dels futbolistes en què han pensat els dirigents del club parisenc, segons informa el diari esportiu francès 'L'Équipe'.

El defensa brasiler del Barça té 30 anys, passaport espanyol –no ocuparia plaça d'extracomunitari– i és el perfil de lateral amb experència que busca el PSG, destaca el rotatiu. Tanmateix, a París són conscients que contractar-lo no serà gens fàcil, i més després que el mateix club es negués a negociar amb el Barça la sortida del també defensa –en aquest cas, central– Thiago Silva.

Si la opció d'Alves no tira endavant, el PSG té altres possibilitats per suplir Christophe Jallet, futbolista que no ha complert les expectatives de la directiva. Un d'ells és el francès de l'Arsenal Bacary Sagna, o el del seu compatriota Mathieu Debuchy, actualment al Newcastle.

stats