FUTBOL
Esports 28/04/2019

El PSG perd la final de Copa francesa contra el Rennes

Primer títol dels bretons en més de 40 anys contra un PSG que es queda només amb la lliga

BarcelonaDesprés de caure als vuitens de final de la Lliga de Campions, el PSG s'ha quedat també sense la Copa francesa. El club de París, campió de la lliga francesa, ha vist com els bretons del Rennes aconseguien guanyar el primer títol des de l'any 1971 imposant-se als penals.

Amb Neymar tornat a l'equip després de mesos lesionat, el PSG s'ha situat 0-2 a favor amb els gols de Dani Alves i de Neymar mateix. Abans del descans, Kimpembe s'ha fet l'1-2 en pròpia porta. A la segona part, Mexer ha empatat un partit en què Mbappé ha acabat expulsat. Als penals, els primers 11 jugadors han marcat, però Nkunku ha fallat el sisè penal del PSG.