ESPANYOL
Esports 19/08/2011

Osvaldo viatja a Itàlia sense avisar i el club es planteja sancionar-lo

Marcel Sanromà
1 min

Barcelona.El culebró del traspàs de Dani Osvaldo va prendre ahir una nova dimensió, un nou gir, si encara eren possibles més sorpreses, quan el davanter argentí no va presentar-se als entrenaments. Ni al matí ni a la tarda va aparèixer per la Ciutat Esportiva.

L'Espanyol va informar en un comunicat que Osvaldo els havia assegurat, abans de la sessió de la tarda, que havia viatjat a Itàlia "per motius personals".

En el mateix comunicat, el club blanc-i-blau explica que esperarà conèixer en detall aquests motius, i que, "en el seu moment", investigarà "si cal prendre mesures disciplinàries".

Tothom sap que, després que dimecres a la nit l'operació virés de rumb i es desviés de Madrid cap a Roma, el viatge d'Osvaldo al país transalpí no és casual. De tota manera, l'entorn de l'italo-argentí justifica el viatge del davanter per un assumpte relacionat amb la seva filla.

Una comitiva de dirigents del Roma té previst arribar avui a Barcelona per intentar tancar definitivament el traspàs d'Osvaldo, jugador al qual Luis Enrique coneix perfectament.

stats