LLIGA DE CAMPIONS
Misc 30/08/2020

L'Olympique de Lió continua regnant a Europa

L'equip francès aconsegueix la cinquena Champions consecutiva contra el Wolfsburg (1-3)

Laia Bonals
L'Olympique de Lió segueix regnant a Europa

BarcelonaL’Olympique de Lió va revalidar el títol contra el Wolfsburg (1-3) a la final de la Lliga de Campions a Anoeta. Les franceses van sumar la cinquena Champions consecutiva i ja tenen set títols europeus a les vitrines del club, en una temporada en què també han guanyat el triplet. Des dels primers instants les lioneses ja van ser superiors. Sense la millor jugadora del món, Ada Hegerberg, lesionada, va brillar per la banda Cascarino, escollida millor jugadora del partit. El primer gol va arribar en el minut 24, obra de Le Sommer, que va aprofitar un rebuig de la portera alemanya. Tot i que el Wolfsburg va reaccionar intentant tenir més possessió i acostant-se més a la porteria de Sarah Bouhaddi, a dos minuts del descans la japonesa Saki Kumagaiva va fer pujar el 0-2 en el marcador amb un xut des de la frontal.

A la segona part el Wolfsburg va reaccionar i al minut 57, en una arribada per la banda esquerra, Rolfö va centrar i Pajor va habilitar Popp per rematar de cap sola a porteria. Amb l’1-2 en el marcador, el partit es va revolucionar. Tot i les oportunitats per als dos conjunts, les franceses van rematar la feina quan, en un altre mal refús de la portera del Wolfsburg, Le Sommer va engaltar la pilota des de la frontal de l’àrea i Björk, amb un lleuger toc amb el peu, va marcar l’1-3 definitiu. Bjork, jugadora del Wolfsburg la temporada passada, no va voler celebrar el gol de la victòria contra el seu exequip.

Tot i la rebel·lió a la segona part del Wolfsburg, les alemanyes no van poder posar fi a l’hegemonia de l’Olympique de Lió a Europa. I jugadores com Sarah Bouhaddi i Wendie Renard ja han guanyat el torneig set vegades. Després de dos anys sense perdre cap partit oficial, el Lió continua imparable amb una nova Champions en què el Barça es va quedar a les semifinals, a un pas de repetir la final de l’any passat.