Publicitat
Publicitat

Oltra intenta posar el Jaén al centre d'atenció

Una vegada més, les lluites de poder al consell han eclipsat el partit contra els andalusos

Una vegada més, la guerra de poder que es viu en el si del consell d'administració del Mallorca ha tornat a eclipsar el partit que demà enfrontarà els vermells contra el Jaén. És per això que José Luis Oltra va haver de fer mans i mànigues per evitar referir-s'hi i que la pilota tornàs a quedar tapada per l'enfrontament entre Biel Cerdà i Llorenç Serra Ferrer, que amb el comunicat que va emetre dijous el pollencí es va tornar a encendre.

"No vull saber el que va passar", va dir Oltra en la compareixença de premsa, per afegir que "en tenc a bastament amb la meva feina com per ficar-me en aquestes qüestions". L'entrenador és conscient que "la nostra opinió (la dels jugadors i cos tècnic) ni valdrà ni servirà", per la qual cosa "només podem intentar que no ens afecti aïllant-nos".

De tota manera, sí que va explicar l'episodi de la visita de Cerdà al vestidor abans del duel contra el Numància. El valencià va relatar que el president li havia telefonat per saber si podria dir les darreres paraules abans que els jugadors sortissin, una petició que Oltra va acceptar. Així, la visita del president al vestidor "no és habitual però tampoc un fet extraordinari". Tot i això, Oltra va confirmar que no li ho tornaria a permetre.

Prioritats

El Mallorca visita el camp de la Nueva Victória amb la intenció de repetir la seva millor ratxa de resultats, que està marcada en quatre jornades sense conèixer la victòria. "En un any en el qual allò més important és l'apartat esportiu, no ens podem permetre distreure'ns", va recordar un Oltra que va deixar clar que "el més important no són les persones, és l'entitat", i "cadascú fa el que creu que és millor per al club".

Així, Oltra va haver d'esforçar-se per tornar a desviar l'atenció de les baralles institucionals cap al duel davant el Jaén, que es disputarà en un "camp perillosíssim". El tècnic valencià va destacar que "dels vuit partits que ha disputat a casa, el Jaén n'ha guanyat quatre i es va imposar a un rival com el Saragossa per 3-0". "El Jaén és un equip definit, amb arguments, que sap a què juga, dinàmic i que juga bastant bé a futbol. Però no només és Jona, que acumula nou gols, sinó també és pilota aturada, és contra, maneig i molts futbolistes que ho fan bé tot i tenir menys nom i ser menys coneguts", va analitzar.

Oltra va exemplificar la seva preocupació fent una pregunta retòrica als periodistes. "Si us demanàs tres jugadors del Jaén, me'ls diríeu? No valoram el que tenim davant, és un partit complicat en un moment important", va assenyalar.

I és que el Mallorca manté un procés de progressió que ha evidenciat que "l'equip hi és i competeix millor". En aquest sentit, va recordar la dificultat de fer canviar la mentalitat d'un equip perdedor com el que va descendir el curs passat en un de guanyador que requereix "el seu temps".

"Cada vegada estam més adaptats, estic més content amb la feina defensiva. Hem de millorar moltes facetes, però l'equip va creixent, fent petites passes endavant i ara volem enganxar la passa definitiva per arribar on volem", va explicar.

Finalment, Oltra va confirmar que pràcticament amb tota seguretat Pedro Geromel abandonarà la disciplina vermella en el mercat d'hivern. Tot i això, va recordar que el club està preparat per a aquesta contingència i que estudia noms de recanvis per si es produeix la sortida no quedar en fora de joc en una posició tan sensible.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF