Esports 16/05/2011

Els Oklahoma City Thunder eliminen els Memphis Grizzlies

à. G.
1 min

Barcelona.Els Memphis Grizzlies de Marc Gasol van escenificar contra els San Antonio Spurs l'eterna història del peix petit que es menja al gran. Els nord-americans, que es motiven molt amb aquestes històries, s'ho van passar bomba veient com el vuitè classificat eliminava el primer i esperaven una nova gesta a les semifinals de la Conferència Oest. Aquesta vegada, però, la lògica es va imposar i els Oklahoma City Thunder van eliminar anit els Memphis Grizzlies (105-90) en el setè i definitiu partit de l'eliminatòria.

Kevin Durant va ser clau en la victòria dels Oklahoma City Thunder, que van dominar el partit amb més facilitat que en els anteriors compromisos. Al seu costat James Harden i Russell Westbrook van completar un bon partit a nivell ofensiu. A més, el conjunt que entrena Scott Brooks va aconseguir un bon nivell defensiu, limitant l'aportació ofensiva dels Grizzlies de Marc Gasol (12 punts i 7 rebots).

Els quatre equips que lluitaran per l'anell de campió de la NBA són, per una banda, els Dallas Mavericks i els Oklahoma City Thunder i, per l'altra, els Miami Heat i els Chicago Bulls.

stats