BARÇA
Esports 11/07/2013

Odilio Rodrigues, president del Santos: "Pregunteu a Bartomeu a qui van donar els 57 milions. El Santos només en va rebre 17"

El president del Santos assegura a RAC1 que el club brasiler només ha ingressat 17 milions d'euros pel traspàs de Neymar

Ara
1 min
Neymar durant la roda de premsa

BarcelonaOdilio Rodrigues, president del Santos, ha reconegut aquest dijous a RAC1 que el Santos només va cobrar 17 milions pel traspàs de Neymar al Barça i no els 57 que el vicepresident del Barça, Josep Maria Bartomeu, va anunciar durant la roda de premsa del dia de la presentació del jugador brasiler.

"Pregunteu al vicepresident del Barça, al senyor Bartomeu, a qui van donar els 57 milions d'euros. El Santos només en va rebre 17. Ell ha de dir a qui van donar aquests diners", ha dit Odilio Rodrigues, que d'altra banda ha dit que estan contents amb els ingressos del traspàs de Neymar, ja que la temporada vinent el jugador hauria marxat lliure.

"Guardiola desitjava que Neymar fitxés pel Bayern, però Neymar ja havia triat el Barça i no calia parlar-ne res més", ha dit Rodrigues sobre l'interès del Bayern pel jugador brasiler del Barça.

stats