Torres Bessones, Champions i Copa del Rei a Son Moix

El Mallorca juga aquest dimarts contra l'Oviedo, en el dia del dessetè aniversari dels atemptats de Nova York

Dia 11 de setembre de 2001 és una data inoblidable pel món. L'atemptat de les Torres Bessones va centrar tota l'atenció fins a les 20.45 hores, quan la pilota va començar a rodar a Son Moix.  El Mallorca  va fer en aquell moment el seu debut en la Lliga de Campions i el rival va ser l'Arsenal anglès.Més de tres lustres han passat des d'aquell dia i el club vermell ha passat per una autèntica muntanya russa de llavors ençà.  Institucionalment  i esportivament, passant des de Primera  fins al  pou de Segona B  per tornar a la Lliga 1,2,3, en la qual  el Mallorca  és segon. Però aquest dia quedarà per a sempre inesborrable en la història  del Mallorca .

Leo Franco,  Olaizola Niño , Nadal, Miquel Soler;  Engonga Marcos Campano Ibagaza Luque  i Samuel  Eto'o  varen ser els  protagonistes  d'un vespre amb més de 22.000 espectadors a les graderies. S'havia parlat molt sobre la possibilitat de suspendre el partit, però la decisió no depenia ni  del Mallorca  ni  de l'Arsenal . La UEFA va decidir que el partit es disputaria i  el Mallorca  va acabar guanyant (1-0) amb gol de penal d' Engonga .

17 anys després dels  atemptats , Nova York ha canviat les runes pels homenatges, i  el Mallorca,  la  Champions  per un partit de Copa. El matx començarà aquest dimarts a les 18.45 hores i el club vermell vol passar de ronda, cosa que no ha sabut fer en els darrers cinc anys. Per a aquest duel, l'entrenador  Vicente  Moreno donarà entrada als jugadors menys habituals.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF