BÀSQUET - EUROLLIGA
Esports 15/11/2012

Nou repte a Alemanya per a un Barça Regal invicte

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal.

BARCELONA.El Barça Regal, un dels tres únics equips que van completar la primera volta de l'Eurolliga invictes, visita aquesta tarda (19 hores, Esport3) el Brose Baskets Bamberg a l'Stechert Arena. L'equip blaugrana, que va decidir viatjar avui mateix a Alemanya per evitar la vaga d'ahir, intentarà aturar Bostjan Nachbar, que té una mitjana de 18,6 punts per partit. L'eslovè va sumar 20 punts al Palau Blaugrana.

"El Barça Regal és clarament el millor equip del nostre grup. No ens va anar gaire bé el primer partit contra ells, però crec que ara els nostres jugadors estan preparats per a l'enfrontament a casa", diu l'entrenador Chris Fleming.

El Brose Baskets, que acumula dues victòries i tres derrotes, necessita el triomf per allunyar-se en la classificació de rivals com el Lietuvos Rytas i el Partizan. Després de dues alegries consecutives, el campió alemany arriba al partit en el seu millor moment de la temporada. El Barça Regal, per la seva banda, vol evitar qualsevol sorpresa i mantenir el nombre de derrotes a zero. L'entrenador Xavi Pascual anunciarà aquesta tarda el nom del jugador descartat.

El Barça Regal, que encaixa una mitjana de 62,2 punts per partit, continua exhibint la millor defensa de l'Eurolliga. L'equip blaugrana aconsegueix aquests registres amb la xifra més baixa de faltes personals per partit de la competició (18). La seva exhibició a Moscou, a més, ha reforçat l'autoestima d'un grup encara en construcció. "Juguem contra un equip invicte i sabem el que significa", resumeix Anton Gavel, base del Brose Baskets Bamberg.

stats