Pilota d'Or
Esports 09/01/2012

Norio Sasaki, millor entrenador femení de l'any

El seleccionador japonès i campió del món aquest estiu a Alemanya és el guanyador en la categoria a millor entrenador del 2011, per davant de Bruno Bini, entrenador francès, i Pia Sundhage, preparadora dels Estats Units

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaTampoc hi ha hagut sorpreses en el premi al millor entrenador femení del 2011, que ha sigut per a Norio Sasaki, seleccionador del Japó i campió del món aquest estiu a Alemanya, que ha recollit el premi visiblement emocionat. "L'èxit és fruit de més de deu anys d'intens treball per complir aquest somni", ha dit en roda de premsa al migdia.

Al migdia, durant els parlaments, Sasaki ha volgut recordar la motivació que el terratrèmol va significar per a les seves jugadores, que volien "donar ànims i nous somnis al poble japonès", i ha reconegut que ja era un orgull estar entre els nominats.

Sasaki, amb el 45,57% dels vots, ha superat Pia Sundhage, seleccionadora dels Estats Units, que ha reunit el 15,83% dels vots, i Bruno Bini, entrenador del combinat francès, que ha tingut el 10,28%.

stats