Esports 16/01/2018

El Noia no pot apartar el Liceo del liderat de l'Ok Lliga

Els gallecs mantenen un punt d'avantatge sobre un Barça que ha golejat el cuer Asturhockey

La pista de Riazor on ha caigut el Noia

BarcelonaEl Liceo ha deixat clar des del primer minut que volia mantenir el liderat de l'Ok Lliga i ja al primer minut, Edu Lamas ha avançat al conjunt gallec en el partit que disputava contra el Noia, quart classificat. El Liceo ha acabat guanyant 4-2 els de Sant Sadurní, amb actuació destacada de David Torres, autor del segon i el quart gol d'un duel que obria la segona volta de la competició. Només tres minuts després del gol inicial de Lamas, Torres ha fet el segon per al líder, i Marc Coy ha sentenciat amb el 3 a 0 quan tot just s'havien jugat 10 minuts de joc. Martí Casas i Nil Roca han retallat distàncies al marcador al segon temps, una remuntada ja impossible per als catalans a la pista de Riazor.

El triomf dels gallecs els manté amb un punt d'avantatge sobre el Barça Lassa, que s'ha desfet sense cap tipus de problemes de l'últim classificat, l'Asturhockey, que només ha guanyat un partit en els primers setze partits de l'Ok Lliga. Els blaugranes han golejat 10 a 1 els asturians

El Citylift Girona ha guanyat 1 a 3 a Igualada; el Reus -tercer a la classificació- ha golejat 8 a 0 el Voltregà; mentre l'ICG Software Lleida ha perdut 6 a 3 a Alcoi.