HOQUEI PATINS: COPA DEL REI
Esports 04/03/2012

El Noia Freixenet i el Barça es disputen avui la Copa a Vilanova

David R. Jover
1 min
Marc Torra, que va fer tres gols, és felicitat per Mia Ordeig i Pablo Álvarez.

BARCELONAMolt pocs haurien apostat per veure el Noia Freixenet a la final de la Copa. I menys quan a les semifinals s'havia d'enfrontar al Liceo de la Corunya, que és l'actual campió d'Europa.

Però ahir el pavelló del Garraf va veure com els homes de Ferran López aconseguien un triomf clar i contundent contra els gallecs (2-4), amb el veterans Francesc Bargalló i Joan Feixas com a protagonistes. Els quatre gols anotats pels sadurninencs en el segon temps van sentenciar un partit en què els de Carlos Gil van trobar a faltar l'aportació del portuguès Barreiros, que en els quarts de final va ser el millor home dels gallecs.

El Noia es trobarà a la final el vigent campió. El Barça de Gaby Cairo va patir per superar l'amfitrió, el Vilanova Mopesa (5-4), en la segona semifinal i va haver-se d'encomanar a Marc Torra -tres gols- per tirar el partit endavant i superar els vilanovins, que en els últims minuts van acusar el cansament i la profunditat de banqueta del Barça, que té set jugadors de camp i dos porters de primer nivell mundial, com si es tractés d'una selecció.

A partir de les 16 hores (Esport3 i TD) el Noia buscarà guanyar la Copa, que no ho fa des del 2008, i el Barça reeditar el títol.

stats