El president del Palma Futsal es mostra descontent amb David Pazos i Joselito

Miquel Jaume: "No estic content amb el rendiment d'aquests jugadors i els qui no s'adaptin al nostre model de club no tenen lloc aquí"

Quan falten poc més de 72 hores per al partit que disputaran el Palma Futsal i el Pozo Múrcia corresponent als quarts de final de la Copa d'Espanya, la plantilla i el cos tècnic al complet s'han reunit per oferir als mitjans de comunicació una roda de premsa prèvia al torneig, que es durà a terme a Madrid del 15 al 18 de març.

L'equip sortirà demà, dimarts, des del pavelló de Son Moix cap al port de Palma per iniciar el desplaçament fins a València, i des d'allà agafaran el bus del club per prosseguir per carretera fins a Madrid. L'arribada a l'hotel Miguel Ángel està prevista per a les 23.00 hores.

Mentrestant, hem volgut conèixer les sensacions prèvies abans del partit amb el màxim responsable del club. El president, Miquel Jaume, assegura que la idea quan juguen la Copa és la de proclamar-se campions. "Ara és quan fan els exàmens finals per treure les notes. Entenc que aquest és un projecte nou i que també hi ha un procés d'adaptació. Nosaltres feim feina a mitjan i llarg termini, i els jugadors que no s'adaptin al nostre model de club no tenen lloc aquí".

El president Miquel Jaume ha admès que esperava molt més de determinants jugadors. "La lliga espanyola és dura, però la nostra paciència tampoc no és infinita i quan acabi la temporada canviarem de tres a cinc jugadors si trobam que no reten al nivell adequat".

Quant a l'entrenador, ha reafirmat la figura d'Antonio Vadillo. "Estic molt content amb el nostre cos tècnic i hi tenc confiança absoluta. És intocable, té contracte amb nosaltres i tant de bo el poguéssim renovar per tres o quatre anys més", ha conclòs.

EDICIÓ PAPER 16/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF