LES REACCIONS DELS TÈCNICS
Esports 07/04/2011

"No feu cas a Lucescu. No estem classificats"

Toni Padilla
2 min
"No feu cas a Lucescu. No estem classificats"

Barcelona.Guardiola, que en les entrevistes pactades per la UEFA amb les televisions amb drets va estar força sec quan li va tocar parlar amb TV3, va iniciar la seva roda de premsa d'una manera prou significativa, en afirmar rialler: "Us ha agradat el Xakhtar, oi? No em crèieu, eh?Ara també direu que estem classificats? No feu cas de Lucescu, recordeu el Betis i com es va patir allà", va afirmar, contradint el tècnic del Xakhtar, Mircea Lucescu, que va deixar clar que l'eliminatòria ja està sentenciada.

Guardiola va afegir: "Hem guanyat un senyor equip. Els quatre jugadors seus de dalt són un espectacle i tenen moltes virtuts. S'ha de felicitar l'equip". El de Santpedor, però, va reconèixer que va tocar patir en defensa: "Hi tenim algunes baixes importants, però crec que fins i tot amb Abidal i Puyol hauriem tingut problemes davant de jugadors com aquests". Guardiola, però, va voler descatar de manera espontània que cal "destacar el partit de Messi, que ha fet tres partits en què no ha marcat i en què ell solet ha ajudat a guanyar el partit en molts sentits".

Amb un discurs clar i segur, Guardiola va deixar clar que sí que està satisfet, però que si no reia gaire és perquè "això no està fet". "Després de guanyar el Betis 5-0 vaig demanar prudència i la gent ja deia que si era falsa modèstia... i llavors es va patir. No era gens fàcil poder fer cinc gols a un equip com aquest. Estic content. Si no estigués content, m'hauria de dedicar a una altre cosa". Guardiola, per exemple, va recordar que a l'estadi del Xakhtar encara no hi ha guanyat cap rival des de que el van estrenar i que els espera un partit molt llarg. Ara, malgrat demanar prudència en general, el de Santpedor va definir el partit contra l'Almeria com aquell que "no es pot perdre de cap manera".

Lucescu, sense excuses

Mircea Lucescu, per la seva part, va deixar clar que "la classificació ja està decidida, el Barça s'ha classificat". El romanès va voler deixar ben clar que "està fora de tot dubte que el Barça és el millor equip". I va afegir: "Pot millorar en defensa; si interceptes pilotes al mig del camp els pots fer mal".

Lucescu va decidir atacar: "Ells són una màquina de competir, però hi has de jugar pensant a guanyar". L'entrenador del Xakhtar va ser molt autocrític per les errades fetes pels seus jugadors en defensa, unes jugades que va definir com a ingenuitats. Lucescu va afegir: "Ara mateix no hi ha cap equip com el Barça. Aconsegueixen fer por als rivals, i l'estadi té una cultura futbolística genial. Saben què volen i saben com ajudar. A Donetsk ens agradaria crear una cosa similar".

stats