Publicitat
Publicitat

Godó 2014

Nishikori guanya la final del Godó sense oposició (6-2, 6-2)

El tenista japonès anul·la Santiago Giraldo i s'adjudica el torneig barceloní per primera vegada a la seva carrera

Kei Nishikori és el nou rei del Godó després de guanyar a la final Santiago Giraldo per un contundent 6-2, 6-2. El tenista japonès, quart cap de sèrie del torneig, ha estat clarament superior en un partit que ha durat escassament una hora i tretze minuts.

Nishikori només ha anat per darrera al marcador en l'inici del partit, quan el colombià ha aconseguit un trencament i ha posat el 0-2 a l'electrònic. Però a partir d'aquí el jugador japonès ha demostrat la seva superioritat encadenant vuit jocs consecutius, aconseguint el primer set i encarant el segon amb un nou trencament.

Giraldo no ha estat encertat durant el partit, molt nerviós en alguns punts decisius i excessivament imprecís en el servei, cometent cinc dobles faltes. Nishikori, més serè, ha arriscat (21 errors no forçats per 18 del colombià) però també ha fet córrer el seu oponent i l'ha acabat superant en totes les facetes del partit.

És la primera vegada que Kei Nishikori, de 24 anys, guanya el Barcelona Open Banc Sabadell de tenis, i el cinquè títol ATP que aconsegueix a la seva carrera (el segon d'aquest any).

Històries de superació esportiva