Futbol
Esports 09/06/2013

Neymar es queda sense marcar en el triomf del Brasil contra França (3-0)

El nou fitxatge blaugrana ha regalat una assistència en el segon gol de la 'canarinha', obra d'Hernanes al minut 85, i ha sigut substituït poc abans del final

Neymar i Rami salten per una pilota durant el Brasil-França

BarcelonaNeymar s'ha quedat sense marcar en el triomf del Brasil contra França (3-0), en l'últim amistós de la 'canarinha' abans de la Copa Confederacions. El nou fitxatge blaugrana, però, ha regalat una assistència al primer toc a Hernanes, en l'acció del segon gol brasiler. Ha disputat 88 minuts, mentre que Dani Alves, també titular, ha completat els 90.

Després d'un primer temps sense gols, i en què Neymar ha fregat el gol en dues centrades que no ha arribat a rematar al segon pal, el partit s'ha desencallat a partir de l'1-0 d'Oscar, que ha aprofitat una centrada de Fred per obrir el marcador.

Ja a les acaballes ha arribat la sentència del Brasil. Neymar ha deixat de cara una passada llarga perquè Hernanes marqués des de la frontal de l'àrea amb un xut ajustat. Superat el temps afegit, un penal comès sobre Marcelo l'ha transformat Lucas Moura en el 3-0 definitiu.