19/12/2011

Neymar, espectador de luxe d'una nova exhibició de Messi

1 min
Messi i Neymar abraçant-se després de recollir  la Pilota d'Or i Bronze del torneig.

YOKOHAMAAmb els ulls plorosos, Neymar va quedar-se plantat a la gespa a la fi del partit. Dani Alves el va abraçar i, capcot, el jove davanter del Santos va trobar forces per parlar amb la premsa i deixar clara una cosa: "Avui ens han ensenyat com es juga a futbol". El que havia de ser un duel entre Messi i Neymar va ser un monòleg de l'argentí, que ja ha fet 51 gols amb el Barça durant aquest 2011.

Neymar només va disposar d'una ocasió, a la segona part, i Valdés li va guanyar la partida. Messi, en canvi, va disposar d'unes quantes i dues van acabar al fons de la xarxa. Segur d'ell mateix i disposat a deixar clar qui és el millor jugador del món, Messi ha marcat en 9 de les 11 finals del Barça amb Guardiola de tècnic, totes menys la Supercopa d'Europa davant del Xakhtar i la final de la Copa davant del Madrid. A més, aquest 2011 ha marcat en les sis competicions que el Barça ha jugat, com va fer Pedro el 2009.

Pilota d'Or del torneig

Messi va ser escollit el millor jugador del Mundial, per davant d'un Xavi que va guanyar la Pilota de Plata del torneig, Neymar es va endur la Pilota de Bronze tot i ser una ombra durant tota la final. "Messi és el millor i Neymar encara és gairebé un nen", va dir Muricy Ramalho. Messi també té rialla de nen, la que va exhibir ahir amb la copa. Però juga com els àngels.

stats