FUTBOL
Esports 05/06/2013

Neymar: "Espero deixar la meva petjada al Barça"

El nou fitxatge del Barça ha repassat, en una entrevista a Barça TV, la intensa jornada de dilluns i ha parlat de la il·lusió i les ganes que té d'iniciar aquesta nova etapa

Ara
2 min

BarcelonaAbans de tornar-se a incorporar a la concentració amb la selecció brasilera, Neymar ha repassat en una entrevista a Barça TV la intensa jornada de dilluns, quan va ser presentat com a jugador blaugrana. Neymar també ha parlat de l'emoció de vestir la samarreta del Barça i de compartir equip amb Messi.

Sobre les 56.000 persones que van assistir a la presentació, Neymar ha d'estacat que "ha estat molt millor del que m’esperava. El que ha passat ha estat molt emocionant per a mi. M’ha fet molt, molt, molt feliç”. El brasiler va sentir que era el moment de sortir del Santos, de buscar coses noves perquè per a ell "ser jugador del Barça significa fer realitat un somni”.

També ha parlat dels ànims que el seus companys de selecció, Dani Alves i Adriano li van donar per venir al Barça i ha negat qualsevol comparació del seu joc amb el de Ronaldinho. "En Ronaldinho no té comparació. No existeixen comparacions amb ell. Va fer història al Barcelona, va fer història a la selecció brasilera i segueix fent història. En el meu cas, estic començant a fer història, i espero poder deixar també la meva petjada aquí al Barça”.

El jugador brasiler sempre s'ha mostrat impressionat pel joc del Barça, però sobretot després del Mundial de Clubs del 2011, quan Barça i Santos es van enfrontar. “El que més em va impressionar va ser la simplicitat del joc del Barça. El fet que anava dirigit a aconseguir un objectiu, i al mateix temps la seva plàstica. La simplicitat que el Barça era capaç d‘imprimir a cada partit va ser sensacional. El Barça va deixar tothom amb la boca oberta. No només als barcelonistes o als mitjans de comunicació, sinó també als mateixos jugadors del Santos, als quals ens enfrontàvem”. Per acabar, ha volgut destacar que "és un jugador feliç, atrevit i amb ganes de guanyar tots els partits”.

stats