BARÇA
Esports 03/06/2013

Neymar, segon fitxatge més car de la història del Barça

També seria un dels 10 fitxatges més cars de la història del futbol

Efe
1 min

BarcelonaEl brasiler Neymar da Silva, que ha signat avui el seu contracte amb el Barça per les pròximes cinc temporades, és el segon fitxatge més car de la història de la entitat blaugrana, només superat pel suec Zlatan Ibrahimovic. Neymar da Silva ha suposat al club català un desemborsament de 57 milions d'euros, segons ha informat avui el vicepresident esportiu del club, Josep Maria Bartomeu, que ha detallat que aquesta quantitat se la reparteixen el Santos-el seu club d'origen-i les empreses DIS, Teisa i N & N, i que en l'operació no hi ha hagut intermediaris.

A més el fitxatge se situa, segons la pàgina especialitzada transfermarkt.de, entre les deu transferències més elevades de la història del futbol. Cristiano Ronaldo, fitxat pel Reial Madrid procedent del Manchester United, és el traspàs més car (94 milions d'euros); per davant dels 73,5 pagats també pel Reial Madrid a l'

Juventus de Torí per Zinedine Zidane. Per darrere se situa Ibrahimovic (69,5 pagats pel Barcelona al Inter), Kaká (65 pel Reial Madrid al Milan); Falcao (60 pel Mònaco a l'Atlètic de Madrid), Figo (60 del Reial Madrid al Barça), Fernando Torres (58,5 del Chelsea al Liverpool), Neymar (57 milions del Barça al Santos), Hulk (55 milions del Zenit al Porto) i Hernán Crespo (55 milions del Lazio al Parma).

- Els deu fitxatges més cars de la història del Barcelona:

.1. Zlatan Ibrahimovic 69,5 milions

.2. Neymar da Silva 57 milions

.3. David Villa 40 milions

.4. Marc Overmars 40 milions

.5. Dani Alves 35,5 milions

.6. Cesc Fàbregas 34 milions

.7. Ronaldinho Gaúcho 27,5 milions

.8. Alexis Sánchez 26 milions

.9. Dmitro Txigrinski 25 milions

10. Rivaldo 24 milions

stats