FUTBOL
Esports 07/10/2018

El Nàstic torna amb un punt de la seva visita a Cadis (1-1)

El conjunt grana ha salvat l'empat gràcies a un gol de Luis Javier Suárez, però segueix en descens

BarcelonaEl Nàstic de Tarragona torna de la seva visita a Cadis d'aquest diumenge amb un punt després d'empatar (1-1). Els locals s'han avançat amb un gol de penal d'Àlex als 16 minuts de partit. La reacció grana no ha trigat a arribar i, al minut, 33 Luis Javier Suárez ha pogut firmar les taules. El marcador no s'ha mogut més.

Amb aquest empat, el Nàstic segueix avantpenúltim, en posició de descens i amb només 6 punts en 8 jornades disputades fins ara. Davant del Cadis s'ha deixat escapar l'oportunitat de guanyar el rival directe, ja que els gaditans, amb 7 punts, un més que els granes, ocupen la dissetena posició de la taula, lleugerament per sobre dels llocs de descens.